Tuesday 1 November 2016

HUWELIJK, GELD EN VALUTA

Jehovah God zei, hij is zo blij om dit geheim te Truedemocracy onthullen.

In de vroege jaren 80 november, God zei tegen de late Limann wie is de president van Ghana.Jehovah God en zijn werknemers zullen de burgers van Ghana.December 31,1981 leren, Jehovah God overheid geregeerd Ghana, deze regering was PNDC waarin Jerry John Rawlings was de leider.

` God mij vragen om de BNI uit te nodigen, en vroeg me om hen te vertellen, door hen zal hij samenwerken met de ontwikkeling van moeder Ghana.March 15,1984, twee vrouwelijke BNI bezocht me op Kokofu in de Ashanti-regio van Ghana.Jehovah God sprak door mij om hen te leren hoe hij wil om te transformeren Ghana.Some van deze dingen zijn als kameraden,
Marraige de twee dames waren verbaasd van wat ze mij verteld them.They wilde dat ik de voormalige president Rawlings voldoen, maar ik vertelde hen, een bezoek aan de president zal verleiding om de Here God en zijn engelen heeft goede plannen voor moeder Ghana me.Because veroorzaken.

Ik profeet Kusi en Truedemocracy, zijn mijn responsiblility om te prediken wat Jehovah God heeft gepland te doen voor moeder Ghana.All dingen dingen tot een einde is gekomen, Jehovah God zal met de regering, en hij zal een heleboel dingen te veranderen.

` Jehovah feliciteren Truedemocracy voor hun goede werk done.He toegevoegd, zijn er drie wat hij wil is om uit te leggen:
Huwelijk, de kerk, de Munt dat zijn de drie dingen houdt de wereld en Jehovah God wil dat deze drie om pal te staan ​​op deze aarde.
HUWELIJK: De Here God zei: elke natie ontwikkeling hangt af van de citizens.Marriage in de ogen van de Heer is net als de landbouw, als een boer goed land niet heeft, zal hij zal nooit een goede haverst.Jehovah God heeft proclaime dat, niemand mag meer dan twee vrouwen te trouwen op voorwaarde dat, als je huwelijk is in de rechtbank (rechtbank heeft getuige uw huwelijk) .De Heere zeide: Daarom zal een man zal zijn vader en MOEDER EN WORDEN aAN ZIJN vROUW GEVOEGDE, en de twee ZAL tot één vlees.
Deze middelen: zij zullen samen beslissen om een ​​goed land worden of soil.They zullen uiteengezet kinderen die zullen worden goed citizens.The overheid nodig hebben om een ​​groep mensen die elke kwesties met betrekking tot marriage.When dergelijke wet zal op te lossen wordt doorgegeven vast te brengen, en iemand begaan aldutery hij niet te straffen omdat dergelijke vrouw een aandeel in het pand echtgenoten heeft.

En elke velen die aldutery shouldnt plegen gekregen een leider, zowel in de kerk ons ​​werk plaats, omdat Hij de Here God en zijn volk niet heeft geëerbiedigd.
Deze greedness heeft genomen over de geest van een aantal leiders in de sociaty, kan natie worden ontwikkeld door goede werkers in het voor een man aangesteld country.Its mag slechts één vrouw hebben, dat is toont respect voor Jehovah God en zijn people.These leiders zijn om trein werknemers voor de ontwikkeling van de natie.
Als er een leider hebberig wordt, wont hij in staat zijn om in staat zijn om zijn werk goed te trainen ..


`

`

VALUTA: We moeten het geld zelf omdat het in ons eigen country.Thats zegt Jehovah God te halen.
God gaf ons zo veel optie die de mensheid kan communiceren met hem: zijn woorden in staat stellen om alle geledingen van de life.Most van deze alternatieven te bereiken is gesloten, als gevolg van dat, de mensheid is huilen in tranen aanroepen de naam van Jehovah.Because van dat, de Heer heeft beslist om de mensheid te oordelen.
Oordeel was niet bedoeld voor de mensheid van deze earth.It moeten verrassen dat de Heer alles kan veranderen, behalve dat hij in staat om iets ergens veranderen naar Ghana was en bij Th hetzelfde moment, kan hij iets van ghana wijzigen om de hele wijde wereld.

` ,
Jehovah God zei, Ghana is zijn geliefde land, nu boodschap van Jehovah God tot moeder Ghana is: 1. Hij werkt met zijn volk in nu dingen veranderen, zodat de mensheid werkt met papers.When een opdracht geeft aan een van de degenen days.But één aan te vullen, zijn zijn / haar verantwoordelijkheid om het werk dus zorg ervoor dat als de Heer behaagt.


`
`

Als niet alle bepaald werk te voltooien moet een straf van Jehovah God.Lets waarderen en loven de persoon die goed werk voor de nation.Those die verdiende te worden toegekend moet award doet.
Jehovah God zei: elke wet, goede werken die hij heeft gepland voor moeder Ghana, we moeten besluiten om verder te gaan met terug te gaan.


Geschreven door de late (Profeet Kusi)
Oprichter van 'Nokwareahennekuo'
(TRUEDEMOCRACY)

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: HUWELIJK, GELD EN VALUTA Rating: 5 Reviewed By: Futurehitzgh