Wednesday 21 December 2016

AFRIKANEN MOET ZICH - GOD SERVANT AMANKWA


Image result for AFRICA



Groeten aan al mijn geliefde vrienden in het gezicht boek ben zo verdrietig in tranen, omdat Zuid-Afrikanen beginnen met het doden van onschuldige mensen zonder reden, door Jezus Christus, de wereld is een basis op Wetten, ben Ghanezen heb gelijk getrouwde Zuid-Afrikaanse vrouw geboren met haar, dat zijn jullie vertelde me om te vertrekken met de vrouw? soms gebeurt het enige Afrikaanse land, maar is zeer beschamend om Zuid-Afrikanen Gods dienaar Amankwaa God al mijn vrienden zegenen en zegenen elk lichaam.


Dieven in Zuid-Afrika zijn het doden van immigranten in Zuid-Afrikanen en ga gratis, want er is weet WETTEN, zonder wet is er weet zonde alleen Satan geregeerd zonder wetten, Afrikanen zijn we leren van Jezus Christus in onze democratie? Afrikanen zijn we vragen waar de democratie kracht vandaan? Hoe lang zijn we onderwerpen ons zelf onder heilige geest om wijsheid en blijf uit vlees materials.We kwam naakt en we gaan naakt, velen zijn geroepen, maar weinigen zijn chosen.God dienaar Amankwaa God zegene Ghanezen en Afrikanen zegen jullie allen.


Beste onderwijs in de wereld is om jezelf te onderwerpen onder WAARHEID, gehoorzaamde de volmaakte wetten van God, Geest en wijsheid te volgen u en uw deuren zal openen voor u, het geschenk van God is niet afkomstig van de school, maar God heeft de mensen zegende hij hen kronen in zijn zegeningen heilige geest en wisdom.the begin van wijsheid is de vrees voor God.innocent mensen doden in Zuid-Afrika zonder reden, ze opgeleid hun zelf in het vlees materialen zonder angst van God.Africans ons hart is uit God, dat is de reden waarom we niet na te denken over de mens, de reden waarom Jezus Christus de democratie is samen als één en de strijd tegen armoede, omdat armoede mannen gemaakt via onze leiders in Afrikanen en worden rijkdommen, omdat ze opgeleid in het vlees materials.God dienstknecht Amankwaa God zegene

Afrikanen zegen jullie allen.
Als natie gestemd u de macht, werd je God voor de mensen, blijven de kracht heilig en de waarheid voor uw nation..God knecht Amankwaa..God zegen jullie allen te beoordelen.
Alles of een werk op deze aarde of wereld is van God moeten wij dat gij die heiligt
Als natie gestemd u de macht, werd je God voor de mensen, blijven de kracht heilig en de waarheid voor uw nation..God knecht Amankwaa..God zegen jullie allen te beoordelen.


De waarheid heeft verloren van Ghanezen van boven naar beneden, maar we moeten de waarheid op te bouwen onze democratie de basis van de wil van Jezus Christus door het oordeel voor de wereld, God dienstknecht Amankwaa God zegene Ghanezen en Afrikanen zegen jullie allen.
Wees niet een christen op uw mond jezelf opofferen voor de waarheid en brengen de wil van God te baseren op wetten en verdedigen onze democracy.God dienstknecht Amankwaa God zegene Ghanezen en Afrikanen zegen jullie allen.

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: AFRIKANEN MOET ZICH - GOD SERVANT AMANKWA Rating: 5 Reviewed By: Futurehitzgh