Wednesday 9 November 2016

SABBAT



Zoals het in de Bijbel geschreven staat, werd de sabbat gevonden onder de tien gebod God mankind.Sabbath dag werd gevonden in het vierde gebod gaf, Jehovah God verkondigen dat, rustte hij op sabbat en hij opgedragen de mensheid te rusten op die heilige dag .
Maar de zevende dag is de sabbat van de Here, uw God, dan zult gij niet doen geen werk, gij noch uw zoon, noch uw dochter, uw dienstknecht, noch uw dienstmaagd, noch uw vee, noch uw vreemdeling, die in uw poorten:

Door zijn kracht en zou hij (Jehova) gaf de Israƫliet uit het land Egypte, als gevolg van dat Jehovah God opdragen de Israƫlitische om den sabbatdag te heiligen.

Er gaat niets boven de eredienst op sabbat maar eerder om rest.Apart van God, die God opnieuw moet menselijkheid aanbidden? Omdat de Jehovah God maakte dat ze voor de mensheid om te rusten.

Het houden van de sabbatdag heilig dat is niet aanbidden, maar de Here God wil dat we Zijn gebod te gehoorzamen terwijl hij ons verwachten dat we mensen do.Some gelooft sabbat is bedoeld om hun creator.If aanbidden echt zijn bedoeld om Jehovah God op de sabbat aanbidden , hoe kan de mensheid en dieren te aanbidden Jehovah God samen?

Zijn onze visie (TRUEDEMOCRACY) die ooit dit leest zal begrijpen dat olifanten adem en tegelijkertijd aanbidding.

God didnt een dag van aanbidding te geven, kun je hem aanbidden elke day.People dacht dat ze kunnen hun schepper tijdens sabbat aanbidden: Dus maakten ze de sabbat, een dag van worhip.Truedemocracy kan procliam dat woship is, door te gehoorzamen het gebod van God moeten we het gebod van God te gehoorzamen, een natie is gezegend en begunstigd als alleen de man de instructies van Jehovah God.


De geboden betekent dat veel van Jehovah God, zodat hij sprak door zijn dienaar Paul:
Paulus zei: we moeten afzien van wereldse verlangen, Paul vervullen deze belofte.

We moeten weten dat, door te gehoorzamen het bevel betekent worship.If zijn zo, dan is elke en elke dag dat we aanbidden: we kunnen een bepaalde dag single.

Christus gaf zijn leerling een job te doen, dat is het onderwijzen van de over het Koninkrijk van God.
Hier Christus didnt specificeren elke dag van leer, maar hij zei tot hen gaan in de wereld verkondigt het evangelie aan alle geledingen van de samenleving, mensen die in mij geloven dopen hen.

Dit maakt duidelijk dat er geen speciale dag om God te aanbidden

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: SABBAT Rating: 5 Reviewed By: Futurehitzgh